Friday, June 17, 2011

Result down, Friends up..!

Hey guys, reader and ugly stalkers! Hari ini takda mood nak update blog tapi rasa juga nak update.. Campur-campur bahasa la, really upset right now.. Err, like usually.. I hate this mid-term result.. Haish.. Memang macam ni ke ha setiap tahun? Aku tak tahu mana silap aku, salah aku... Homework buat.. Ulangkaji.. buat.. baca buku sampai pukul 1.. latihan berbuku-buku.. Haish.. Why this will happen? There're noA's I got.. even BM...! >____________<" OMG.. My last pape was Physics.. Paper 1.. OMG! OMG!... Bawah 20 kot! ko nak lulus hape paper Fizik!? Haish..

Thanks guys~

Lepas ni, sain report card.. Lagi la malu.. cikgu sure cakap aku malas.. Nasib baik ayah yang datang nanti.. If my mom!? Dead is serve.. Kalau ayah aku dia ok sikit.. sikit je! My mom really mad.. Haish.. Leceh nye hidup macam ni.. Hurmm, tadi time Physics gila sedih.. Masuk Lab, tegelak-gelak.. paper sampai je, diam macam lepas kena lempang kot.. Ainina dah ter-bizi2 kan diri dah check markah.. Fyqa juga.. tinggal aku sorang2 kat belakang sanun.. Datang dorang ber-tiga.. Ainina dah cuak nak mati dah aku tengok dia melihat aku macam ni.. Fyqa lagi la.. Azmani pun.. eh, Azmani tak.. hehe~ Thanks to Ainina coz want to help this fail person cheking his paper.. Even only 1 bonus mark I get it.. That not really help!.. I.. I... speechless about this.. Wassalam... :'(
Read-Comment-Shout-Like
Hate typing...

p/s : This song inspired me to be strong and never give up in upcoming exam...! Who says you don't pass the test... Who said? Who said....!?

3 comments:

  1. Hiiiiiii, nama saya ada dekat situ, haha (HAPPINESS) :D

    ReplyDelete
  2. tahniah setinggi-tinggi tahniah buat anda.. :D

    ReplyDelete